Tylsyyden sieto työelämässä

Nuori Mieli vahvaksi työelämässä - keskustelutilaisuus 10.10.2019

Tapahtumassa saatiin uusia näkökulmia ja keinoja nuorten mielen hyvinvoinnin edistämiseen kokoamalla eri tahojen edustajat saman pöydän ääreen. Mukana oli laaja joukko osallistujia työterveysyrityksistä, Talentchain-yrityksistä ja julkisen puolen organisaatioista.

Tutustu tapahtuman keskustelusta tuotettuun Nuoren mielen työkalupakkiin.

Nuori mieli: Mielen hyvinvointi osaksi yrityskulttuuria 2.4.2020

Halusimme tämän tapahtuman myötä herättää myös työnantajat miettimään sitä, mitä työelämätaitoja heidän tulisi oppia lisää, jotta työntekijöiden mielen hyvinvointia osattaisiin vahvistaa entistä paremmin yrityksissä.

Koko tapahtuma katsottavissa täältä.

Tutustu myös tapahtumassa julkaistuun oppaaseen Puhumalla mieli hyvinvoivaksi.

Nuoren mielen voima: Miten tunnistamme ja hyödynnämme nuorten osaamisen erityispiirteet työpaikoilla? 8.10.2020

Tämä Nuori mieli -tapahtuma järjestettiin teemalla Nuoren mielen voima: Miten tunnistamme ja hyödynnämme nuorten osaamisen erityispiirteet työpaikoilla? Organisaatioiden tulisi viimeistään nyt ymmärtää, miten valtava voimavara nuori mieli on.

Pääset katsomaan kaikki tapahtuman puheenvuorot tästä.

Nuori mieli: Onnistuneesti työelämään poikkeusaikana 22.4.2021

Miten nuorten hyvinvoinnista ja laadukkaasta työstä pidetään huolta etäaikana?
Miten pitkä etäopiskeluaika vaikuttaa työelämään siirtymisessä?
Mikä pelottaa, mikä innostaa, millaista apua toivotaan?

Keskustelupaneelit katsottavissa täältä.

Syksyn 2021 #nuorimieli -tapahtuman teemana on Tylsyyden sieto työelämässä. Tapahtuma järjestetään maksuttomana webinaarina 16.9.21 klo 9-11. Ilmoittaudu tapahtumaan tästä!

Webinaarissa keskustellaan, miten kehittää työelämätaitoja niin, että siedetään paremmin työelämässä väistämättä vastaantulevan tylsyyttä? Miten tämän taidon parantaminen edistää pysyvyyttä, viihtymistä ja sitoutumista työyhteisöön? Miten muun muassa työpaikan yhteisöllisyydellä voidaan parantaa tylsyyden sietoa ja etsiä niitä merkityksellisyyden asioita silloinkin, kun ne eivät ole niin itsestään selviä tai trendikkäitä?

Tule kuuntelemaan webinaarin paneelissa olevien mietteitä aiheesta. Paneelissa on kova joukko työelämän ja rekrytoinnin ammattilaisia. Suomen parhaaksi työpaikaksi kolmesti valitun ja Great Place to Work instituuttin Euroopan parhaana työpaikkana palkitseman Vincitin Work ability and Well-being manager Pirja Aarnio. HR:n, palkkahallinnon ja johtamisen erikoistunut asiantuntijayrityksen Integratan rekrytointi-ihminen Eveliina Tuokkola. Suomen liikennöidyimmän rekrytointimedian ja kokonaisvaltaisten rekrytointiratkaisujen tarjoajan Duunitorin työnhakuvinkit Manager, Content & Employer Brand Vilma Vikman. Sekä myynnin monitoimitalon, myynnin asiantuntijuuden edelläkävijän ja Talentchainin perustajana toimivan Soldemin toimitusjohtaja Veera Lehtismäki.

Keynote-puhujana Webinaarissa on suomalaisen koripallon uraauurtava huippuvalmentaja ja valmentamista uudelle tasolle vienyt Pieti Poikola. Poikola on toiminut uransa aikana usean eri joukkueen valmentaja, niin Suomessa kuin myös Tanskassa ja Islannissa. Poikola on valittu useana vuotena Korisliigan vuoden valmentajaksi ja hän on kolminkertainen Suomen mestari. Valmennuksessaan Poikola jakaa vastuuta pelikonseptista avainpelaajille edistäen sitouttavaa pelitapaa ja siten mestaritarinoita.

>> Ilmoittaudu tapahtumaan <<

Tilaa uutiskirje tästä ja tutustu silllä väliin edellisiin tapahtumiimme!