Paremmilla työelämätaidoilla, parempaa työhyvinvointia ja mielekkyyttä.

Työelämä elää jatkuvaa muutosta ja osaamissalkkuun  tarvitaan jatkuvasti muitakin taitoja kuin mitä on jo taskussa.

Valmennuksemme sopivat esimerkiksi jo työsuhteessa oleville, työelämään siirtyville tai osaksi työntekijän perehdytysprosessia.

Ilmoittaudu tästä valmennuksiin

Talentchainin kaikille avoimet valmennukset:

Työkalut mielen hyvinvointiin

Työelämän kiihtyvä muutosvauhti ja ajatustyön lisääntyminen ovat suuntauksia, jotka nostavat mielen hyvinvoinnin entistä vahvemmin esille. Joustavamielisille ja keskittymiskykyisille ihmisille on kysyntää. Haluamme Talentchainissa edesauttaa nuorten mielen vahvistumista työpaikoilla.

13.10.2021 klo 13-14.30 Oman fokuksen ohjaaminen

Valmennus tarjoaa työkaluja, joiden avulla pystyy ohjaamaan omaa keskittymistään oikeisiin asioihin: Mitä tapahtuu kun keskittyminen alkaa ohjautua vääriin asioihin? Miksi näin tapahtuu? Miten oman keskittymisen ohjaaminen vaikuttaa mielen hyvinvointiimme?

10.11.2021 klo 13-14.30 Hyvä mieli työpäivän aikana

Valmennuksessa keskitytään mielen ja kehon hyvinvointiin työpäivän aikana. Mitä voin tehdä, että jaksan työpäivät paremmin? Mitä hyötyä on päivän rytmittämisestä?

Y-Kampus ja Talentchain 2020-luvun ja opiskelijoiden työelämätaidot työelämässä

HUBS

Mitä taitoja tarvitaan 2020-luvun työelämässä? Mitä ovat työelämätaidot? Tällä sivulla julkaisemme HUBSin opiskelijoiden näkökulmia aiheesta.

Astu HUBSiin

#tcnuoret

#tcnuoret ovat työelämästä ja työelämätaidoista julkaisevia nuoria. He tuovat esiin omia ajatuksiaan työelämän vaatimuksista, julkaisevat fiiliskuvia töistä ja töiden ulkopuolelta sekä kommentoivat työelämää omalla äänellään.

Tutustu #tcnuoriin
työelämätaidot tiimi-ja yhteistyötaidot tulevaisuuden työelämätaidot yhteistyö miten erottautua työmarkkinoilla 2020-luvun tcnuoret y-kampus