Talentchainin ja Y-Kampuksen yhteistyökurssi Tulevaisuuden työelämätaidot

Opiskelijan kannattaa pohtia työllistymismahdollisuuksia ja osaamisportfolion tuottamista jo opiskeluidensa aikana. Työllistyminen oman alan tehtäviin ei ole enää mitenkään päin läpihuutojuttu ja työnhaussa on osattava erottautua muista valmistuvista. Lisäksi työelämä muotoutuu uudelleen jatkuvasti. Talentchain ja Y-Kampus starttaavat nyt yhteistyökurssilla Tulevaisuuden työelämätaidot, joka vie opiskelijat lähemmäksi työelämää ja oman työuran suunnittelua. Lisäksi se haastaa opiskelijoita sisällöntuottajiksi.

Työelämälähtöisellä kurssilla tutustutaan opiskelijan urapolkuun työelämätaitojen näkökulmasta. Lisäksi pohditaan, mitä taitoja tarvitaan 2020-luvun työelämässä ja mitä ovat työelämätaidot ylipäätään. Opiskelija tutustuu omavalintaisiin, laadukkaisiin lähdemateriaaleihin työelämätaidoista ja tuottaa sen jälkeen kaksi julkaisua Talentchain-verkoston nettisivuille ja somekanaviin. Kurssin tarkoitus on tuottaa korkealaatuista pohdiskelua työelämätaidoista ja haastaa opiskelijoita sisällöntuotantoon.

Kurssille voi osallistua kuka tahansa uudessa korkeakouluyhteisössä opiskeleva Y-Portfolion kautta. Olemme erittäin innoissamme tästä yhteistyöstä!

Siirry tästä opiskelijan kurssikuvaukseen ja tutustu Y-Kampuksen meininkeihin tästä.

 

P.s. Neljä vuotta sitten Y-Kampuksen asiantuntijavideoissa ennustettiin myynnin ja markkinoinnin näkymiä. Miltä tilanne näyttää nyt mielestäsi?