Työelämätaitojen valmennus

Nuori, joka aloittaa ensimmäisessä vakituisessa työpaikassaan tai kesätyöntekijänä voi tarvita osaamissalkkuunsa muitakin taitoja kuin mitä hänellä on jo taskussa. Valmennuksia voi varata yhtenä kokonaisuutena tai osatoteutuksina täydentämässä omaa perehdytysprosessia. Valmennukset sopivat esimerkiksi kesätyöntekijöille, työelämään siirtyville opiskelijoille tai osaksi työntekijän perehdytysprosessia.

Ilmoittaudu tästä kevään valmennuksiin.

Talentchainin työelämätaitojen valmennusmoduulit:

Työkalut nuoren mielen hyvinvointiin

Työelämän kiihtyvä muutosvauhti ja ajatustyön lisääntyminen ovat suuntauksia, jotka nostavat mielen hyvinvoinnin entistä vahvemmin esille. Joustavamielisille ja keskittymiskykyisille ihmisille on kysyntää. Haluamme Talentchainissa edesauttaa nuorten mielen vahvistumista työpaikoilla.

Liiketoiminnan perusteet

Opiskele liike-elämän perusteita: mistä ja keneltä yrityksen raha tulee, mistä oma palkka koostuu, mikä on kannattavaa yritystoimintaa ja miten toimintaa kasvatetaan. Näin lisäät ymmärrystäsi omasta asemastasi yrityksessä sekä mahdollisuuksistasi vaikuttaa tai edetä yrityksen sisällä. Liiketalouden tuntemus auttaa hahmottamaan myös arjen tulojasi ja menojasi.

12.5.2021 klo 13-14.30 Tavoitteet voimavarana

Valmennus käsittelee tavoitteita: Miten tavoitteet tukevat työhyvinvointia? Millainen on hyvä tavoite? Miten tavoite asetetaan? Miten tavoite pilkotaan pienemmiksi osiksi?

21.4.2021 klo 10-11.30 Liiketoiminnan perusteet

Valmennus keskittyy yrityksen rahavirtoihin: Mistä ja keneltä yrityksen raha tulee, mistä oma palkka koostuu, mikä on kannattavaa yritystoimintaa ja miten toimintaa kasvatetaan?

9.6.2021 klo 13-14.30 Oman fokuksen ohjaaminen

Valmennus tarjoaa työkaluja, joiden avulla pystyy ohjaamaan omaa keskittymistään oikeisiin asioihin: Mitä tapahtuu kun keskittyminen alkaa ohjautua vääriin asioihin? Miksi näin tapahtuu? Miten oman keskittymisen ohjaaminen vaikuttaa mielen hyvinvointiimme?

19.5.2021 klo 10-11.30 Talouden hallinta

Valmennus auttaa ottamaan oman talouden hallintaan, hahmottamaan arjen tuloja ja menoja sekä antaa vinkkejä ja auttaa ottamaan ensimmäiset askeleet kohti vaurastumista. 

14.7.2021 klo 13-14.30 Hyvä mieli työpäivän aikana

Valmennuksessa keskitytään mielen ja kehon hyvinvointiin työpäivän aikana. Mitä voin tehdä, että jaksan työpäivät paremmin? Mitä hyötyä on päivän rytmittämisestä?

Y-Kampus ja Talentchain 2020-luvun ja opiskelijoiden työelämätaidot työelämässä

HUBS

Mitä taitoja tarvitaan 2020-luvun työelämässä? Mitä ovat työelämätaidot? Tällä sivulla julkaisemme HUBSin opiskelijoiden näkökulmia aiheesta.

Astu HUBSiin

#tcnuoret

#tcnuoret ovat työelämästä ja työelämätaidoista julkaisevia nuoria. He tuovat esiin omia ajatuksiaan työelämän vaatimuksista, julkaisevat fiiliskuvia töistä ja töiden ulkopuolelta sekä kommentoivat työelämää omalla äänellään.

Tutustu #tcnuoriin
työelämätaidot tiimi-ja yhteistyötaidot tulevaisuuden työelämätaidot yhteistyö miten erottautua työmarkkinoilla 2020-luvun tcnuoret y-kampus