Työssäopin päätös – Ellan mietteet

Lokakuussa meillä Talentchainissa aloitti työssäoppija Ella Mäkelä. Tämä on Ellan kirjoitus työssoppimisesta, tavoitteista sekä tunnelmista työssäopin loppuessa.

Työssäopin päätös – Ellan mietteet

Moikka!

Työssäoppiani on jäljellä enää muutama päivä. Samaan aikaan tuntuu haikelta, mutta hyvältä sillä nyt alkaa joululoma. Olen viihtynyt Talentchainilla ja olen päässyt tekemään paljon kaikkea erilaista. Siitä olenkin täällä pitänyt, että jokainen päivä ei ole täysin samanlainen. Olen osallistunut erilaisiin valmennuksiin, editoinut, leikannut, tehnyt podcastia, siivonnut ja vaikka mitä muuta.

Ensimmäiseksi työssäoppipaikaksi tämä oli juuri sopiva. Sain aina apua aina, kun pyysin ja ohjeet olivat aina selkeät. Sain myös arvokkaita vinkkejä seuraaviin työ- ja työssäoppipaikkoihin hakemiseen. Suosittelisin Talentchainia ehdottomasti myös muille kiinnostuneille hakijoille. Ihmiset ovat mukavia, hommat mielenkiintoisia ja mikään päivä ei ikinä ole samanlainen toisen päivän kanssa. Minua myös rohkaistiin tekemään ja suunnittelemaan itsenäisesti.

Tavoitteenani oli löytää joku minua kiinnostava homma. Koen, että minun iässäni sitä ei tarvitsisi vielä tietää. Tällä hetkellä tiedän ainakin mitä en halua tehdä aikuisena ja mitä haluan. Tiedän olevani oikealla alalla ja jatko-opiskeluni ovat suunnilleen selvät. Sain selkeät palautteet ja jatkossa osaan korosta hyviä puoliani ja edistää huonojen puolien parantamista.

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, kiitos Talentchain, Laura, Elina ja kaikki muut inspiroivat ja mahtavat tyypit.

Kirjoittaja
Ella Mäkelä
Työssäoppija Talentchain
Opiskelija Tredu

Talentchain työssäoppija Ella