Työssäopin puoliväli

Lokakuussa meillä Talentchainissa aloitti työssäoppija Ella Mäkelä. Tämä on Ellan kirjoitus omasta työssoppimisesta ja sen tavoitteista sekä tunnelmista työssäopin puolessa välissä.

Työssäopin puoliväli

Heippa taas! Onkin jo vierähtänyt jo tovi siitä, kun viimeksi tänne kirjoittelin.

Olen saanut työssäopin aikana tehdä itselleni mielekkäitä juttuja, kuten editoida, äänittää podcastia ja osallistua yhteen haastatteluun. Jopa Excel-taulukon tekeminen tuntui mielekkäältä, vaikka ennen niiden tekeminen on ollut haastavaa ja vaikeaa. Töiden tekeminen on mukavampaa, kun ympärillä on asianosaavia ihmisiä, joilta voi kysyä apua ja sitä saakin aina.

Myös toimistopäivät ovat olleet mukavia, kun on päässyt näkemään muita ihmisiä. Toimistolla hommani on ollut tähän asti oikeastaan siivoilua ja sekin on ollut kivaa.

Podcastin tekeminen oli hauskaa ja opettavaista. Olen tehnyt aikaisemminkin podcastia, mutta en yksinäni. Nyt pääsin tekemään koko homman suunnittelusta editoimiseen asti yksinäni. Olen oppinut myös yllättävän paljon myynnistä ja vaikka se ei omaa alaa olekaan, niin se on ollut mielenkiintoista. Olen osallistunut muutamaan valmennukseen ja kuunnellut niitä.Yhtenä päivänä opettelin myös, miten PowerPointista saa dian ladattua editointiohjelmaan.

Tavoitteet työssäopin lopulle ovat aikalailla samat mitä alussakin. Haluan edelleen tehdä uusia suunnitelmia ja osallistua erilaisiin projekteihin.

 

Kirjoittaja 
Ella Mäkelä
Työssäoppija Talentchain
Opiskelija Tredu

Talentchain työssäoppija Ella

>>Tutustu myös #tcnuori -esittelyihin.