Työssäopin tavoitteet – Talentchain työssäoppija Ellan esittely

Lokakuussa meillä aloitti työssäoppija Ella Mäkelä. Tämä on Ellan kirjoitus omasta työssoppimisesta ja sen tavoitteista sekä tunnelmista heti työssäoppimisen aloituksen jälkeen.   

Työssäopin tavoitteet

Mun nimi on Ella. Olen 16-vuotias nokialainen. Opiskelen media-alan audiovisuaalista osaamispuolta. Luonteeltani olen energinen, pirtsakka ja huumorintajuinen. Vapaa-ajallani tykkään nähdä kavereita, olla perheen kanssa, kuunnella musiikkia ja ulkoilla. 

Olen työssäopissa Soldemilla. Tavoitteeni työssäopille, on löytää joku itseäni kiinnostava työtehtävä. Haluan osallistua mahdollisimman erilaisiin projekteihin, joissa pääsisin toteuttamaan itseäni ja tekemään juttuja, joista pidän. Haluan työskennellä erilaisten ihmisten kanssa, osallistua suunnitelmiin ja antaa parhaan osaamiseni työssäopille. Olen valmis kaikelle uudelle ja sen oppimiselle. Työympäristössä haluan, että kaikilla on mukava olla. Eilen tutustuessani Soldemiin huomasin, kuinka kaikki ovat töissä hyvillä mielin. On tärkeää, että työilmapiiri on positiivinen, sillä silloin kaikkien on helpompi ja mukavampi tehdä töitä.  

Olen odottanut työssäoppia innolla koko syksyn. Tiedän, että olen juuri oikeassa paikassa, sillä oloni on turvallinen, kun tiedän, että työskentelen työympäristössä, jossa voin pyytää aina apua ja tiedän saavani sitä.  

Kirjoittaja 
Ella Mäkelä
Työssäoppija Talentchain
Opiskelija Tredu

Talentchain työssäoppija Ella

>>Tutustu myös #tcnuori -esittelyihin.